Raju väite leviää – ravintolaketju kierrättää asiakkaiden pizzaviipaleita?

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Monista suosituista ravintolaketjuista on liikkunut vuosien varrella mitä hurjempia urbaanilegendoja ja salaliittoteorioita. Nyt tulen alla on amerikkalainen pizzeriaketju Chuck E. Cheese.

Villien väitteiden mukaan Chuck E. Cheese kierrättää asiakkailta ylijääneitä pizzaviipaleita lämmittämällä ne uudelleen. Salaliittoteorian puoltajien mukaan tähän viittaa se, että tilattujen pizzojen viipaleet ovat niin erimuotoisia ja -kokoisia.

Huhu sai uutta tuulta alleen tubettaja Shane Dawsonin ansiosta. Yli puolitoistatuntisella videolla hän käy läpi lukuisia urbaanilegendoja. Videolla Dawson on vakuuttunut teorian pitävän paikkansa.

Chuck E. Cheesen edustaja on The Verge -sivuston mukaan kiistänyt villit väitteet. Yhtiö kertoo pizzojen valmistuvan asiakkaiden toiveiden mukaisesti, eivätkä ne aina ole täydellisen muotoisia. Ruokien kuitenkin vakuutetaan olevan aina herkullisia.