Sunrise Avenue tähdittää SuomiLoven päätöskonserttia: ”Hieno hyvän mielen konsepti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla huippumenestynyt Sunrise Avenue -yhtye tähdittää Hartwall Arenalla 6. huhtikuuta järjestettävää SuomiLove-ohjelman päätöskonserttia, jossa esiintyy joukko eturivin artisteja. Artistivieraina nähdään lisäksi Elastinen, Juha Tapio, Gasellit, Samae Koskinen ja Ida Paul & Kalle Lindroth.

– SuomiLOVE on aivan taivaallisen hieno hyvän mielen konsepti ja ihmisten tarinat ovat todella koskettavia. On ilo ja kunnia saada olla mukana toista kertaa ja hienoa että livekeikka on tällä kertaa isoissa puitteissa, iloitsee Sunrise Avenuen keulamies Samu Haber.

Jenni Pääskysaaren ja Mikko Kuustosen juontaman päätöskonsertin musiikista vastaa tähtiartistien lisäksi Ako Kiiskin johtama yhtye solisteinaan Johanna Iivanainen, Osmo Ikonen ja Noora Louhimo. Mukana menossa on myös Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble sekä Higher Ground -kuoro johtajanaan Hanna-Maria Helenius.

Hartwall Arenalla nähdään ja kuullaan muitakin kotimaisia eturivin artisteja, joiden nimiä ei voida etukäteen paljastaa, jotta ohjelman ja konsertin konseptiin kuuluvat yllätykset säilyisivät loppuun saakka.