Nyt on antava bileasu! Demin estoton mekko ei liikoja peittele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Demi Rose on noussut Instagram-tähteyteen hänen kurvikkaan vartalonsa ja sitä esittelevien vähäpukeisten kuviensa ansiosta. Viime viikkoina Demi on julkaissut seuraajiensa iloksi kuvamateriaalia taannoiselta Aasian lomaltaan Thaimaan Phuketista.

View this post on Instagram

Happy Valentine’s Day! 🌹I love you baby ❤️

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Sri Panwan hotellin alueelta jo pidempään toinen toistaan seksikkäämpiä kuvia seuraajilleen julkaissut Demi nähdään nyt esittelemässä antavaa bilemekkoaan. Vihreä asuvalinta ei nimittäin juuri liikoja sisältöään peittele.

View this post on Instagram

Lost in paradise 🏝

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

23-vuotias Demi Rose sai taannoin oman Demi Rose App -älypuhelinsovelluksensa. Hänet on totuttu näkemään todella näyttävissä asuissa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa. Esimerkiksi Instagramissa Demi on saanut suuren suosion, sillä hänen päivityksillään on nykyisin jo yli kahdeksan miljoonaa seuraajaa.