Floyd Mayweather ökyilee taas – kahvikuppikin aitoa kultaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläkepäivistään nautiskeleva 41-vuotias nyrkkeilijälegenda Floyd Mayweather ei häpeile omaisuutensa esittelemistä. Mies on nyt julkaissut Instagramiin kuvan, jossa hän seisoo setelikasan keskellä kahvia siemaillen.

Parhaimmillaan miljoonia minuuteissa otteluistaan tienaava Floyd Mayweather tietää, kuinka luksuselämästä nautitaan. Hän on julkaissut Instagramiin videon ja kuvan muutaman päivän takaisesta elostelusessiostaan, jossa hän seisoo setelitukkujen ympäröimänä. Hänellä on yllään kultasävytteinen asukokonaisuus ja kilotolkulla kulta- ja timanttikoruja.

Nyrkkeijä nauttii aamukahviaan kultaisesta kahvikupista, joka on näyttävä ja koristeellinen malja. Hän kirjoittaa kuvan yhteyteen, että kaikki hänen omistamansa on aitoa. Jos joku ei pidä hänen tyylistään, on hän aito vihaaja. Mutta sekin on silloin aitoa.

View this post on Instagram

Motivation Mayweather

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on