Sofiasta varttui tiimalasivartaloinen bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmen lapsen isä Scott Disick rauhoittui naisseikkailuistaan viime vuoden syksynä muodostettuaan suhteen nuoreen malliin, Sofia Richieen. Pariskunnan ensimmäinen seurusteluvuosi oli ennen kaikkea uuden opettelemisen aikaa Sofialle.

View this post on Instagram

Pre Oscars vibe in @victoriassecret #ad

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Vuoden aikana Sofiasta on kuoriutunut todellinen bikinikaunotar. Nyt Sofia nähdään hänen sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan kuvassa poseeraamassa Victoria’s Secretin upeissa alusasuissa, jotka korostavat Richien upeaa vartaloa.

Sofia Richien kerrotaan todenneen lähipiirilleen, että hän toivoo onnistuvansa Scott Disickin kanssa. Hän haluaa rakkauden ja suhteen kestävän pitkään, vaikka tunteekin aina olevansa ulkopuolinen lasten läsnäollessa.

View this post on Instagram

Last night 🖤

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on