Cindy Crawford alastomana riippukeinussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawford nähtiin äskettäin Milanon muotiviikoilla yhdessä lastensa, Kaia ja Presley Gerberin kanssa. Perhe on noussut viime vuosina seuratuksi malliperheeksi, sillä äidin lisäksi myös molemmat lapset tekevät menestyksekästä malliuraa.

Cindy Crawford on jo jättänyt aktiiviuransa supermallina, mutta nyt hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa itsestään upean valokuvan. Siinä hän nautiskelee korikeinussa täysin alastomana.

Taannoin Cindy Crawford poseerasi myös RE/DONE-vaatemerkin kuvassa yläosattomissa mainostamassa jalassaan olevia ysärihenkisiä farkkuja. Cindy lupautui mukaan merkin kampanjaan, koska hänen Kaia-tyttärensä on merkin suuri fani. Sen kunniaksi RE/DONE on julkistanut The Crawford Capsule Collection -malliston.