Solar Sound Festivaliin kahdeksan uutta kiinnitystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella järjestettävä urbaanin musiikin festivaali Solar Sound Festival on julkistanut kahdeksan uutta artistia ensi kesän ohjelmistoonsa. Nyt julkaistavat esiintyjät ovat Pikku G, Reino Nordin, Evelina, Teflon Brothers, Lukas Leon, Nikke Ankara, Tippa ja Petri Nygård.

Solar Sound Festival on julkistanut jo aiemmin Pyhimyksen, Bomfunk MC’sin ja Haloo Helsingistä tuttujen Jeren ja Leon uuden kokoonpano Stereon esiintymisen tapahtumassa. Festivaali siirtyy ensi kesänä kokonaisuudessaan Seinäjoen kirkkokadulle. Tapahtuman kokonaiskapasiteetti kasvaa samalla päiväkohtaisesti usealla tuhannella kävijällä.

– Tänä vuonna Solar Soundin ohjelma suosii erityisesti kotimaisia artisteja. Ensimmäisten julkaisujen joukossa onkin suuri joukko tämän hetken eturivin artisteja soittolistojen kärjestä, promoottori Tommi Mäki kertoo.