Hyväntekeväisyysjärjestö auttaa ex-vankeja – näin paljon hyvä puku vaikuttaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvalloissa vankilasta vapautuneiden ex-vankien työllistyminen ja palautuminen takaisin yhteiskunnan jäseniksi on systemaattisesti osoittautunut hankalaksi. Maassa toimiikin lukuisia hyväntekeväisyysjärjestöjä, jotka pyrkivät auttamaan entisiä vankeja eteenpäin elämässään vankilan ulkopuolella.

Yksi tällainen järjestön on newyorkilainen 100 Suits. Nimensä mukaisesti hyväntekeväisyysjärjestö lahjoittaa asiakkainaan toimiville ex-vangeille pukuja, jonka lisäksi heidän kanssaan käydään läpi erilaisia työllistymiskanavia.

Jokainen saa siis ylleen upeat vaatteet henkilökohtaisen avustuksen kera. Miltei kaikki puvut ovat aivan tavallisten tallaajien lahjoittamia, joten 100 Suits ei nojaa suurten yritysten lahjoituksiin pysyäkseen toiminnassa, Barcroft TV uutisoi.