Suomirock-yhtye Sadetta teki musiikkivideon kännykällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen suomirock-yhtye Sadetta on tehnyt road movie -tyyppisen musiikkivideon Oulun keikkareissullaan. Puhelimella kuvattu ja leikattu Sinulle Annan Kaikkeni-musiikkivideo paljastaa mitä keikkareissut pitävät sisällään.

– Ajatus reissuvideosta tuli samaan aikaan, kun keikkapaku starttasi kohti Oulua. Video on niin sanottu hetken laulu, joka kuvattiin ja leikattiin lennossa sitä mukaan kun reissu eteni. Mitään ei suunniteltu etukäteen ja video oli valmis siihen mennessä, kun palattiin takaisin treenikselle reissulta, Sadetta-yhtye kommentoi videotaan.

– Toivottavasti hyvä tunnelma välittyy ruudun toiselle puolellekin. Ainakin oma lempparini, Yön Kulkuripoika, on hyvänmielen reissuvideo, jossa hyväntuulisuus on yleisölle käsin kosketeltavissa, videon kuvaaja ja leikkaaja sekä yhtyeen kitaristi Vesa Holmala kertoo.