Nainen heitti seitsemän koiranpentua muovipussissa roskikseen – poliisi etsii nyt videon naista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmiset kykenevät olemaan joskus todella julmia, kun kyse on puolustuskyvyttömistä eläimistä. Nykyisin onneksi lähes kaikkialla tallentavat valvontakamerat tekevät tekijöiden kiinni jäämisestä entistä todennäköisempää. Niin toivottavasti tässäkin tapauksessa, jossa nainen kuvattiin heittämässä roskalaatikkoon seitsemän vastasyntynyttä koiranpentua.

KTLA-uutiskanavan mukaan nainen ajoi valkoisella maastoautoalla kaupan takana sijaitsevien roskisten luokse ja heitti läpinäkyvään pussiin sullotut koiranpennut roskakasaan. Coachellassa 18. huhtikuuta tapahtunut rikos on nyt edennyt poliisille, joka on aloittanut tutkinnan ja pyytää paikallisilta tietoja naisen henkilöllisyydestä.

Videon tapauksesta julkaisivat paikalliset eläisuojeluviranomaiset. Koirien pelastus oli, että ohi kulkenut mies huomasi roskakasassa olleet koiranpennut. Mies vei koirat viereiseen kauppaan, josta soitettiin viranomaiset paikalle. Koiranpennut eivät olisi selvinneet montaa tuntia Kalifornian paahtavassa helteessä. Koirat vietiin paikallisen eläinyhdistyksen hoiviin.