Nyt riittää povea! Demin jättirinnat täyttävät lähes koko valokuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti taannoin syntymäpäiviään näyttävästi, kun kaunotar vietti merkkipäiväänsä muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

Try not to catch feelings

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Nyt Rose nähdään poseeraamassa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa erittäin povekkaana, sillä hänen rintavarustuksensa täyttävät lähes koko kuvan.

View this post on Instagram

Happy 4/20 💚💖

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Demi Rose täytti virallisesti 24 vuotta jo 27. maaliskuuta. Varsinaisena syntymäpäivänään hän juhlisti syntymäpäiviään vain viettämällä iltaa ystäviensä kanssa. Viralliset ja näyttävät syntymäpäiväjuhlat järjestettiin vasta pari viikkoa myöhemmin.