Yllätyskäänne! Samsung perui taittuvanäyttöisen puhelimensa lanseerauksen – hajoavat parissa päivässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Samsungin taitettavalla näytöllä varustettu Galaxy Fold -puhelimen oli määrä tulla Suomessa myyntiin 3. toukokuuta. Kerroimme äskettäin, että 2.000 euroa maksavan laitteen testiversioita on hajonnut normaalikäytössä jo parissa päivässä. Nyt Samsung on tehnyt rajun päätöksen.

Teknologiajulkaisu The Vergen mukaan Samsung vetää taittuvanäyttöiset puhelimensa pois määräämättömäksi ajaksi, kunnes on onnistunut parantamaan laitteiden laatua riittävästi. Rikkoutuvista näytöistä uutisoivat muun muassa The Verge ja Bloomberg, jonka Mark Gurman kertoi Twitterissä laitteensa näytön hajonneen jo kahdessa päivässä. Myös CNBC:n Steve Kovachila oli samanlainen ongelma, sillä näytön vasen puoli ei toiminut kunnolla.

Vielä muutama päivä sitten Samsungin kerrottiin korjanneen ongelman, mutta nyt tilanne on taas muuttunut. Samsung on vahvistanut vetäytyvänsä laitteen julkaisemisesta, kunnes on onnistunut tekemään laitteista riittävän kestäviä.