Boyz n the Hood -elokuvaohjaaja kiidätettiin teholle – sai sairaskohtauksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvista kuten Boyz n the Hood – kulman kundit ja 2 Fast 2 Furious tunnettu John Singleton on sairaalahoidossa. Syynä on hänen kärsimänsä sairaskohtaus.

51-vuotias Singleton oli kirjautunut sairaalaan alun perin jalassaan tuntemansa voimattomuuden vuoksi. Siellä ollessaan hän sai sairaskohtauksen, ja hänet siirrettiin tehohoitoon.

Toistaiseksi ei ole paljastettu, minkälainen sairaskohtaus kyseessä oli. Omaiset kuitenkin kuvailevat sitä TMZ-sivustolle lieväksi. Pian tapahtuneen jälkeen ohjaajan ystävät kuten räppäri Snoop Dogg toivottivat hänelle toipumista.

Ohjaaja ja käsikirjoittaja John Singleton nousi kuuluisuuteen Ice. Cuben tähdittämän Boyz n the Hood – Kulman kundit -elokuvan myötä. Hänet tunnetaan myös muun muassa elokuvista Higher Learning ja Shaft sekä televisiosarjasta Snowfall.