Alessandra Ambrosio lomaili pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Hän on viime aikoina lomaillut sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa aktiivisesti.

View this post on Instagram

You are my sunshine ☀️🌎☀️

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Aktiiviuransa lopettamisen myötä Alessandra ei ole kuitenkaan lopettanut kokonaan poseeraamistaan, sillä hän on edelleen aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hänet on nähty useissa todella upeissa poseerauksissa.

View this post on Instagram

Happy hour !!! 🌞🌴🍹

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.