Britney Spearsin treenivideo yllätti: ”Stressi vei 2,5 kiloa painosta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huhtikuun alussa psykiatriseen hoitoon kirjattu Britney Spears on ollut viime viikkoina huhumyllyn keskellä. Äskettäin hän itse käsiteli asiaa sosiaalisessa mediassa ja kiisti managerinsa hänestä levittämiä huhuja.

37-vuotiaan laulajan mukaan hän voi hyvin. Eilen illalla Suomen aikaa hän julkaisi Instagramissa videon, jossa hän treenaa kuntosalilla punttien kanssa ja lisäksi esittää muutamat tanssikuviot. Videon yhteydessä supertähti toteaa stressin pudottaneen hänen painoaan 2,5 kiloa.

– Perheeni on läpikäynyt viimeaikoina runsaasti stressiä ja ahdistusta. Tarvitsin vain hetken aikaa käsitellä asioita. Älkää kuitenkaan olko huolissanne, palaan erittäin pian. Ette ehkä tiedä tätä minusta mutta olen vahva ja seison tavoittelemieni asioiden takana, Britney Spears totesi aiemmin.