Jen Selter suppaili bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo yli 12 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

View this post on Instagram

Let’s get lost 🌊

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Nyt Jen on kuvattu paistattelemassa päivää merellä suppailun merkeissä. Takapuolestaan tunnettu fitmess-kaunotar ikuistettiin nimittäin istuskelemassa niukoissa bikineissään suppilaudan päällä kaikessa rauhassa jalat rennosti vedessä.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.