Woodstockin järjestäjät vievät rahoittajat oikeuteen – syyttävät sabotaasista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tänä vuonna järjestettäväksi kaavailtu Woodstock 50 ajautui taannoin ongelmiin. Festivaalien luultiin olevan jo peruttu sen päärahoittajien vetäydyttyä pois. Nyt Woodstockin järjestäjät ovat nostaneet oikeustoimet pääsijoittajana toiminutta Dentsu-yhtiötä vastaan.

Järjestäjien mukaan Dentsu toimi väärin ilmoittaessaan tapahtuman peruuntuneen. Lisäksi yhtiön väitetään vieneen Woodstockin tililtä yli 17 miljoonaa dollaria.

Woodstockin mukaan Dentsu pyrki sabotoimaan tapahtumaa ottamalla yhteyttä lukuisten esiintyjiin. Kanteen mukaan esiintyjille oli kerrottu Woodstockin peruuntuneen ja heille oli tarjottu esiintymismahdollisuutta Dentsun sponsoroimissa vuoden 2020 olympialaisissa.

TMZ:n mukaan Woodstock 50:n järjestäjät vaativat Dentsua maksamaan yli 17 miljoonaa dollaria takaisin. He myös vakuuttavat, että Woodstock 50 järjestetään suunnitelmien mukaisesti 16.-18.08 takaiskusta huolimatta.