Valokuva kuin maalaus – Suomen muotoinen järvi Kittilässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet sosiaalisen median käyttäjät ihastelivat eilen valokuvaa, jossa nähtävä järvi näyttää olevan täydellisesti Suomen muotoinen. Kyseessä on Kittilän Lainiolla sijaitseva pienestä järvi, jonka muodot noudattelevat tarkasti Suomen rajoja. Tällä kertaa se nähdään kesäisessä kuvassa Kasper Garamin ikuistamana.

Sama järvi on noussut nettihitiksi aiemminkin, sillä kerroimme puolitoista vuotta sitten Lapin poliisien julkaisemasta kuvasta, jossa järvi nähtiin talviasussa silmiähivelevän kauniissa lumisessa maisemassa.

– Mikä salaisuus paljastuukaan ilmasta käsin Kittilän Lainiolla! Satavuotias Suomi-neitomme on saanut ympärilleen pakkaslunta. Lapin poliisin RPAS-ryhmä toivottaa tällä kuvalla upeaa viikkoa kaikille, Lapin poliisilaitos kirjoitti tuolloin kuvansa yhteydessä.