Suomalainen superjahti putosi rahtilaivasta ja upposi – arvo jopa 30 miljoonaa euroa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pietarsaaressa rakennettu My Song -niminen Baltic 130 -superjahti on joutunut erikoiseen onnettomuuteen Välimerellä, jossa jättimäinen 40 metriä pitkä alus putosi rahtilaivasta ja upposi. Asiasta uutisoineen Superyacht Times -lehden mukaan jahtia oltiin kuljettamassa kilpailuun. Aluksen arvo on noin 25-30 miljoonaa euroa.

Kuva: Baltic Yachts
Kuva: Baltic Yachts

Viime viikonloppuna tapahtuneessa onnettomuudessa aluksen kiinnitykset mahdollisesti pettivät, jolloin alus pääsi putoamaan rahtilaivan kyydistä mereen traagisin seurauksin. Onnettomuuden syytä tutkitaan parhaillaan. My Song oli määrä purkaa rahtialuksesta Ibizalla, josta sen oli tarkoitus jatkaa Loro Piana Superyacht Regattaan.

Vuonna 2016 valmistunut Baltic Yachtsin valmistama suomalaisrakenteinen alus on valittu sekä Vuoden veneeksi World Superyacht Awards -kilpailussa. Aluksen rakentaminen kesti 22 kuukautta ja sen huippunopeus oli peräti 30 solmua.