Taylor Ross keikisteli uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Nykyisin kuviaan ahkerasti sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee ainakin isien mieleen.

View this post on Instagram

As seen on the insta story 😉

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

Taylor Rossin mallinmitat kevyesti täyttävä vartalo ja kuvankauniit kasvot on noteerattu laajasti ympäri maailmaa, ja hänen Instagramissa julkaisemat kuvansa noteerataan nykyisin myös lehdistössä. Tällä kertaa Taylor on kuvattu nautiskelemassa elämästään muun muassa Yhdysvaltojen Floridan Palm Beachilla.

View this post on Instagram

Los Sundays 🍹

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.