Myymälävaras rysän päältä kiinni Tampereella – kätki kovalevyn puuropakettiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Myymälävarkaat keksivät mitä mielikuvituksellisimpia keinoja tavaroiden varastamiseksi. Olemme muun muassa kertoneet miehestä, joka punnitsi Playstationin hedelmävaa’alla. Sen jälkeen hän maksoi tuotteen itsepalvelukassalla hedelmien hinnalla.

Nyt Tampereella Lempääläntiellä sijaitsevassa tavaratalossa asioinut mies oli yrittänyt naamioida tietokonetarvikkeen elintarvikkeeksi. Noin 35-vuotias mies oli ottanut kaupan hyllystä puuropaketin. Sen jälkeen hän oli ottanut elektroniikkaostastolta kovalevyn. Mies meni tavaroiden kanssa sovituskoppiin.

Sovituskopissa mies oli poistanut kovalevyn paketin. Hän upotti tietokonetarvikkeen puurohiutaleiden sekaan. Tämän jälkeen mies oli poistunut kassalinjojen ohi maksamatta ja vartija oli ottanut miehen kiinni. Poliisi epäilee miestä näpistyksestä.