Lokki varasti leivän kun nainen kuvasi sitä – kuvasta valtava viraalihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmisten ruoantähteitä hamuilevat ja joskus erittän röyhkeiksikin äityvät lokit ovat jokakesäinen vitsaus ympäri maailmaa. Eräs Twitter-käyttäjä voi kuitenkin kiittää varastelevaa lokkia somejulkisuudesta.

Yhdysvaltojen Mainessa lomaillut Alicia Jessop oli juuri ostanut lohileivän, ja päätti ottaa siitä kuvan idyllisen merinäköalan äärellä. Lähellä lentäneellä lokilla oli toisenlaisia suunnitelmia leivälle.

Juuri kun Jessop oli ottamassa kuvaa, nappasi lintu sen mukaansa. Jessop ei voinut muuta kuin nauraa yllättävälle tilanteelle. Hän julkaisi kuvan Instagramissa, jossa siitä tuli nopeasti viraalihitti.

– Tämän vuoksi meillä ei ole kivoja asioita. Yritin ottaa kuvaa Mainessa tilaamastani lohileivästä ja näin siinä kävi, Jessop kirjoitti.