Prinssi Harry tapasi Donald Trumpin – ei peitellyt inhoaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneessä kuningaskunnassa valtion virallisella vierailulla äskettäin käynyt Yhdysvaltain presidentti Donald Trump nautti illallista kuninkaallisten seurassa. Illalliselle ja sen jälkeen järjestetylle kierrokselle osallistunut prinssi Harry ei pystynyt peittelemään Trumpia kohtaan tuntemaansa inhoa.

Prinssi Harry rikkoi etikettiä, sillä virallisessa kanssakäymisessä ei ole soveliasta osoittaa tunteita. Kyseessä on työtehtävä, joka tulee aina hoitaa tyylikkäästi ilman, että henkilökohtaiset mielipiteet pääsevät vaikuttamaan käyttäytymiseen. The Sunin mukaan prinssi Harry ei vaihtanut Donald Trumpin kanssa kuin muutaman sanan.

Lisäksi Harry vältteli Trumpin seuraa ja teki kaikkensa, että heitä ei kuvattaisi yhdessä. Kun kuningatar Elisabet lähti esittelemään taidekokoelmaansa illallisvieraille, jättäytyi prinssi Harry taka-alalle. Presidentti Donald Trump kutsui aiemmin prinssi Harryn vaimoa, Meghan Marklea, ilkeäksi naiseksi, koska hän oli suunnitellut muuttoa Kanadaan Trumpin virkaanastumisen takia.