Pilvenpiirtäjän lasilattia meni säröille – turistit kauhuissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin miten suomalainen formulatähti Valtteri Bottas seisoi Kanadassa pilvenpiirtäjän huipulla sijaitsevalla lasilattialla. Nyt Yhdysvaltojen Chicagossa sijaitsevan The Willis Towerin samanlainen lasilattia on yllättäen murtunut säröille saaden turistit kauhun valtaan.

The Willis Towerin 103. kerroksessa sijaitseva SkyDeck-näköalapaikka on ollut suosittu turistikohde, sillä sen lasilattialla seisovat ovat ikuistaneet itseään seisomassa kaupungin katolla. Paikalla on vieraillut peräti 1,5 miljoonaa ihmistä vuosittain. Nyt sosiaalisessa mediassa leviää kuvia lasista, joka on mennyt kauttaaltaan säröille.

Asiasta ovat uutisoineet monet uutiskanavat, joiden mukaan lasilattian on määrä kestää peräti viiden tonnin paino, ja nyt säröille mennyt osuus oli varsinaista lasia suojaava kerros. Turistit eivät siis raporttien mukaan olleet vaarassa, mutta he eivät sitä kuitenkaan tienneet.