Alessandra Ambrosion bikinipeppu haastoi jopa Santorinin merimaiseman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Hän on viime aikoina lomaillut sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa aktiivisesti.

View this post on Instagram

☀️… torini !!! 🇬🇷✨💙

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Aktiiviuransa lopettamisen jälkeen Alessandra on faniensa suureksi iloksi jatkanut kuviensa aktiivista julkaisemista sosiaalisessa mediassa, joten miljoonat seuraajat saavat edelleen tarvitsemansa annoksen Alessandraa. Tällä kertaa poikkeuksellisen upeassa lomakuvassa, jossa Ambrosio poseeraa takapuolineen Santorinin merimaisemissa.

View this post on Instagram

Sun-Tan-Rini ☀️🍑🇬🇷

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

View this post on Instagram

☀️💙 ☀️

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.