Netflix korottaa hintojaan – myös Suomessa

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelu Netflixin sisältöä päästään pian katselemaan hieman aikaisempaa kalliimmalla. Netflixin on paljastettu korottavan hintojaan myös Suomessa.

Kahden samanaikaisella laitteella katselun ja teräväpiirtokuvan sisältävän tuplatilauksen kuukausihintaa korotetaan eurolla 12 euroon. Perhetilauksen hinta kohoaa kahdella eurolla 16 euroon, kun taas teräväpiirrottoman perustilauksen hinta säilyy 8 eurossa.

Uudet hinnat ovat jo voimassa uusille käyttäjille. Nykyisille käyttäjille kuukausimaksut kohoavat myöhemmin. Hinnannoususta ilmoitetaan asiakkaille kuukautta ennen uudistusta, kertoo asiasta ensimmäisenä uutisoinut Helsingin Sanomat.

Yhdysvalloissa tuplatilauksen hinta kohosi alkuvuodesta 13 dollariin ja perhetilaus 16 dollariin. Netflixin mukaan hintoja muutetaan ajoittain vastaamaan investointeja uusiin sarjoihin ja elokuviin sekä parantamaan palvelun laatua.