Saara Aalto julkaisi bikinikuvansa Suomesta: ”Kesäparatiisi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englannin-kiertueella viime aikoina olleen Saara Aallon kappale Dance Like Nobody’s Watching valittiin äskettäin Lontoon Pride-tapahtuman viralliseksi tunnuskappaleeksi. Aalto esittää kappaleensa Lontoon Priden gaalassa ja Trafalgar Squarella lauantaina 6. heinäkuuta.

Nyt Saara on ehtinyt kiireiltään piipahtamaan Suomeen, jossa hän vietti sosiaalisen median päivityksensä perusteella juhannusta varsin leppoisissa merkeissä. Hän nimittäin poseeraa kuvassaan flamingo-uimalelun päällä bikineissä ja juoma kädessään.

Pride-tapahtuman tunnuskappaleen valinta tuli Aallolle iloisena yllätyksenä. Tämä on nimittäin ensimmäinen kerta Lontoon Priden historiassa, kun sama artisti esiintyy sekä gaalassa että päätapahtumassa.

– Minulle Pride on ihana tapahtuma täynnä rakkautta. On suuri kunnia, että oma biisini on tänä vuonna Lontoon Priden tunnuskappale. Hienoa päästä edustamaan omaa yhteisöään tällä tavalla. Dance Like Nobody’s Watching on täydellinen tunnuskappale Lontoon Pridelle, Lontoossa ja Suomessa asuva Saara sanoo.

Dance Like Nobody’s Watching-kappale löytyy Saara Aallon viimeisimmältä albumilta Wild Wild Wonderland. Saara Aallon, David Sneddonin ja Tom Fullerin kirjoittamaan kappaleeseen on kuvattu Adam Pittsin ohjaama video, joka kertoo transnaisen kasvutarinan.