Missikaunotar Lotta Näkyvä paljasti: Avioero!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositussa Selviytyjät-realitysarjassa taannoin kilpaillut missikaunotar Lotta Näkyvä tuli suomalaisille alunperin tutuksi vuoden 2013 Miss Suomi -kilpailun voitostaan. 30-vuotias missi julkaisee aktiivisesti kuviaan sosiaalisessa mediassa, mutta nyt vuorossa on ollut ikävä uutinen.

View this post on Instagram

Rakastan tätä ihmistä mun koko sydämestäni ❤ kahdeksan vuotta sain kunnian olla ”hänen oma” mutta se 6,5 vuotta jotka elettiin etäsuhteessa ”rakkauden voimalla” vei lopulta mehut henkisesti ja fyysisesti. Oli kuin olisi yrittänyt sovittaa kahden eri palapelin paloja yhteen… Olemme nyt kuukausia miettineet vaihtoehtoja mutta joskus on niin että rakkaus ei riitä ylittämään käytännön esteitä ja olemme päättäneet jatkaa tässä vaiheessa omillamme. Eroon ei liity draamaa eikä kolmansia osapuolia, vaan paljon rakkautta ja surua, joten toivomme saavamme rauhan tämän asian käsittelyyn, emmekä vastaa tähän liittyviin kyselyihin tämän enempää. Kiitos kun ymmärrätte 🙏

A post shared by Lotta (@lottanakyva) on

Näkyvä paljasti nimittäin Instagramissa julkaisemassaan päivityksessä, että hänen ja jääkiekkoilija Kristian Näkyvän avioliitto on ohi. Lotta on puhunut julkisuudessa avoimesti etäsuhteen haasteista, jotka olivat kuitenkin lopulta liikaa parisuhteelle.

– Rakastan tätä ihmistä mun koko sydämestäni. Kahdeksan vuotta sain kunnian olla ”hänen oma” mutta se 6,5 vuotta jotka elettiin etäsuhteessa ”rakkauden voimalla” vei lopulta mehut henkisesti ja fyysisesti. Oli kuin olisi yrittänyt sovittaa kahden eri palapelin paloja yhteen, Lotta Näkyvä kertoo päivityksessään ja paljastaa parin yrittäneen välttää eron.

– Olemme nyt kuukausia miettineet vaihtoehtoja mutta joskus on niin että rakkaus ei riitä ylittämään käytännön esteitä ja olemme päättäneet jatkaa tässä vaiheessa omillamme. Eroon ei liity draamaa eikä kolmansia osapuolia, vaan paljon rakkautta ja surua, joten toivomme saavamme rauhan tämän asian käsittelyyn, emmekä vastaa tähän liittyviin kyselyihin tämän enempää. Kiitos kun ymmärrätte.

Vuorikiipeilystä innostunut Lotta Näkyvä on viime kuukausina kiertänyt maailmaa vuorikiipeilijä Don Bowien kanssa, ja mies on kuvannut Näkyvää lukuisiin upeisiin kuviin niin perusleireissä kuin vuorillakin.