Sofia Richien bileasu saa miesten sukat pyörimään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmen lapsen isä Scott Disick rauhoittui naisseikkailuistaan viime vuoden syksynä muodostettuaan suhteen nuoreen malliin, Sofia Richieen. Pariskunnan ensimmäinen seurusteluvuosi oli ennen kaikkea uuden opettelemisen aikaa Sofialle. Vuoden aikana Sofiasta on kuoriutunut todellinen bikinikaunotar.

View this post on Instagram

Come on Barbie let’s go party

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Nyt Sofia esittelee sosiaalisessa mediassa bilelookinsa, jonka perusteella hän saa varmasti miesten sukat pyörimään minne tahansa meneekin. Asu paitsi paljasti hänen etumustaan melkoisesti myös sisälsi roppakaupalla kimallusta ja glamouria.

View this post on Instagram

Pre Oscars vibe in @victoriassecret #ad

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Sofia Richien suhde Kardashianin julkkisperheeseen on ollut värikäs. Hänen kerrotaan todenneen lähipiirilleen, että hän toivoo onnistuvansa Scott Disickin kanssa. Sofia haluaa rakkauden ja suhteen kestävän pitkään, vaikka tunteekin aina olevansa ulkopuolinen lasten läsnäollessa.