Matkustaja ei suostunut poistumaan ensimmäisestä luokasta – poistettiin käsiraudoissa

Matkailu Ohhoh! · Tim Isokivi

Lentokoneen ensimmäiseen luokkaan ei tyypillisesti ole asiaa ilman sinne oikeuttavaa lippua. Eräs mies päätti järjestää kohtauksen kun häntä pyydettiin siirtymään takaisin omalle paikalleen. Dallasista Los Angelesiin matkalla olleen American Airlinesin koneen matkustaja oli tyytymätön omaan paikkaansa.

Niinpä hän päätti siirtyä ensimmäisessä luokassa olleelle penkille, eikä suostunut enää poistumaan. Matkustaja alkoi huutamaan matkustamohenkilökunnalle, eikä totellut heitä pyynnöistä huolimatta. Lopulta mies jouduttiin poistamaan koneesta käsiraudalla rullatuoliin kahlittuna.

Lennon lähtö viivästyi välikohtauksen vuoksi 45 minuutilla. International Business Times -lehden mukaan ei ole tiedossa, tullaanko miestä vastaan nostamaan kanteita.