Tänään alkava Blockfest muistuttaa kävijöitä: ”Nollatoleranssi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Tampereella käynnistyy Suomen merkittävin rap-musiikin tapahtuma Blockfest, joka on tuttuun tapaan jo ennakkoon loppuunmyyty. Illan päätähtenä nähdään kohuttu ASAP Rocky. Nyt Blockfest muistuttaa, että tapahtumassa on nollatoleranssi, joten sääntöjä tulee noudattaa tarkasti.

– Muistathan, että Blockfesteillä on koko viikonlopun ajan nollatoleranssi kaiken ennalta kielletyn toiminnan osalta. Henkilökuntamme on oikeutettuja poistamaan välittömästi sääntöjä rikkovan henkilön rikkeen huomattuaan, Blockfest toteaa.

– Myös alkoholin ja huumausaineiden salakuljettaminen alueelle kuuluu näihin rikkeisiin ja on riittävä syy festivaalialueelle sisäänpäsyn eväämiseen. Yhteiset säännöt ja ohjeistukset koskevat kaikkia festivaaliasiakkaita. Ne on luotu hyvän ja turvallisen festivaalitunnelman ylläpitämiseksi, Blockfest jatkaa.

Festivaalin ensimmäisen päivän tänään päättävän ASAP Rockyn lisäksi päivän kovia nimiä ovat myös Tyga ja Will Smithin poikana aluperin tunnetuksi tullut näyttelijä-artisti Jaden Smith.

Blockfest 2019 ohjelma