Sometähti Sindy Starletin suosio kovassa kasvussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjalainen Sindy Starlet nousi taannoin julkisuuteen naisesta kertoneen minidokumentin ansiosta. Hän kertoi haluavansa rikkaaksi ja kuuluisaksi, ja aikoi käyttää missiossaan apuna jättikokoisia rintojaan.

Alkukesästä rintojen suurennusleikkauksessa käynyt yksin huoltajaäiti ja kauneusalanyrittäjä Sindy Starlet on ollut nyt valokuvauksissa. Hän on julkaissut osan otoksista myös omalle Instagram-tililleen. Yhdessä kuvassa on muhkea kuva rinnoista sivusuunnassa. Katso kuvat tästä ja tästä.

On hämmästyttävää huomata, että naisen jättikokoinen rinta on hänen suhteellisen pyöreää pakaraakin isompi. Hän on valinnut kuvaan rouheamman isottelutyylin ja näyttää kameralle keskisormea. Sindy Starletilla on teini-ikää pian lähestyvä poika.