Ehdonalaisvalvoja lainasi virkamerkkiä ja asetta ilmaisia herkkuja halunneelle ystävälle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ehdonalaisvalvojana työskentelevä nainen on eronnut virastaan tehtyään ystävälleen laittoman palveluksen. Hän antoi ystävän esiintyä itsenään ilmaisten etujen toivossa.

Yhdysvaltojen Georgiassa asuva Brandi Green lainasi Pektra LaQuiche Edgertonille virkamerkkiä ja asettaan tämän vieraillessa lähikaupassa. Edgerton esitteli niitä myyjälle ja pyysi saada ilmaisia välipaloja.

Kaupassa sattui samaan aikaan olemaan paikallinen poliisi J.T. Smith. Hän haistoi palaneen käryn ja päätti selvittää, oliko Edgerton todellakin ehdonalaisvalvoja. Nainen myönsi virkamerkin ja aseen kuuluvan autossa odottaneelle Brandi Greenille.

Edgerton pidätettiin WSB-TV -sivuston mukaan poliisina esiintymisestä. Green puolestaan päätyi virkavapaalle, mutta erosi myöhemmin kokonaan virastaan.