Teinitähti sairastui masennukseen – mikään ei kiinnostanut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supertähdeksi tänä kesänä ponkaissut 17-vuotias Billie Eilish on kärsinyt kliinisestä masennuksesta kaksi vuotta sitten. Hän kertoo, että mielenterveys on nykyisin eheytynyt, vaikka luulikin vasta vähän aikaa sitten kaiken olevan merkityksetöntä.

– Kaksi vuotta sitten mikään ei tuntunut miltään. Kaikki oli turhanpäiväistä, ei pelkästään elämässäni, vaan koko maailmassa. Oli täysin kliinisesti masentunut. Nyt tuntuu hullulta katsoa takaisinpäin ja olla terve, Billie Eilish kertoo Elle-lehdessä.

Hän sanoo, että ihmiset luulivat masennuksen olleen ainoastaan huomion hakemista. Hän luuli, ettei voisi olla enää koskaan onnellinen. Hän sanoo, että on nyt terve, mutta se ei johdu kuuluisuudesta ja rahasta. Sen sijaan hän on löytänyt itsensä, kasvanut ja saanut uusia ihmisiä elämäänsä. Samalla osa ihmisistä on myös poistunut.

Billie Eilish on ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt artisti, jonka kappale nousi Billboard Hot 100 Chartin ykkössijalle. Bad Guy -hitti on Billie Eilishin maaliskuun lopulla ilmestyneeltä When We All Fall Asleep, Where Do We Go -debyyttialbumilta.

View this post on Instagram

@ELLEUSA COVER

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on