Myrskybongarin mahtava video – pilvien kiehtovaa taivastanssia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen Ty Schmittin kesä on mennyt myrskyjä metsästäen. Mies on kulkenut kolme kuukautta ja 30.000 mailia kuvaamassa Luontoäidin edesottamuksia. Hän on koonnut materiaalista mahtavan videon.

From Darkness To Light -videolla nähdään kevätkauden myrskyjä. Pilvet muodostavat taivaalle upeita valon ja varjon leikkejä, kun myrskyt kohoavat taivaanrantaan. Time lapse -tekniikalla kuvatuilla videoilla on näytetty säätilojen vaihtumista nopeutettuna.

Maagiset näyt eivät välttämättä sopisi paikan päällä ainakaan heikkohermoisten seurattavaksi. Onneksi myrskybongarit koostavat kuvaamistaan videoista materiaalia nettiin, jotta arkajalatkin pääsevät ihastelemaan taivaankannen tapahtumia turvallisesti kotiruudulta käsin.