Amanda Harkimo esitteli näyttävää kaula-aukkoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo on tullut tunnetuksi monista realitysarjoista niin Suomessa kuin Ruotsissakin, ja hän on television lisäksi ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Taannoin Amanda juhlisti silikonirintojensa syntymäpäiviä.

View this post on Instagram

TT

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Tällä kertaa Amanda nähdään esittelemässä näyttävää kaula-aukkoaan somekuvassa, jossa hänellä on yllään musta antavalla yläosalla varustettu toppi.

Viime kesänä Amanda vietti muutaman päivän vauhdikasta elämää Kumipallo 4000 -road tripillä, jossa kymmenet suomalaiset urheiluautot kiersivät Eurooppaa. Hänet kuvattiin matkalla ainakin Lamborghinin ja Mercedes-Benzin ratissa.

Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo on työskennellyt jo pitkään myös DJ:nä erilaisissa tilaisuuksissa ja muun muassa jääkiekko-otteluissa.