Olivia Culpo varmisti ettei bikinien alaosa valahda

Viihdeuutiset · Stara.fi

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina 25-vuotias kaunotar on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin niin somessa kuin lehtien sivuillakin.

View this post on Instagram

Shoulda worn a belt 🤪 @flightphotoagency

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Tällä kertaa Olivia nähdään nauttimassa aurinkoisesta päivästä valkoisissa bikineissä, joiden alaosaa hän vetää kuvissa ylöspäin. Missikaunotar siis varmisti, ettei niukka alaosa valahda liikaa.

Taannoin Olivia nähtiin poseeraamassa maailman arvostetuimman bikinituotoksen kuvauksissa Sports Illustratedin maailmankuuluun uimapukunumeroon. Nyt universumin kauneimmaksi kruunattu nainen poseeraa somekuvissaan Meksikon Cabossa sijaitsevassa Las Ventanas al Paraisossa esimerkiksi niukoissa punaisissa bikineissä. Lisäksi hänet nähdään kullanhohtoisessa iltapuvussa, joka saisi miehet sekaisin missä päin maailmaa tahansa.