Ihmis-Ken ökyili Marbellan rannalla – juo Dom Pérignonia suoraan pullon suusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kosmopoliitti, seurapiirijulkkis ja elävä plastiikkakirurgian taidonnäyte Rodrigo Alves, eli ihmis-Ken, viettää parhaillaan aikaa yhdessä kotikaupungissaan Espanjan Marbellassa. Luksuselämään mieltynyt brasilialainen on hankkinut useamman kodin ympäri maailmaa.

Rodrigo Alves omistaa asunnot ainakin Lontoosta, Marbellasta ja Roomasta. Kerroimme aiemmin tänä vuonna hänen etsivän sopivaa kotia myös Dubaista. Upporikas perijä on nyt julkaissut rantakuvia Instagramiin.

Hän lomailee parhaillaan Marbellassa ja on innostunut viettämään aikaa ystäviensä kanssa. Mies nauttii valokuvan perusteella janojuomana Dom Pérignonin samppanjaa suoraan pullon suusta. Rodrigo Alves ainakin tietää, kuinka elostella oikein.