Aavepyörätuoli herättää kauhua sairaalassa – outo hetki videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Syksyisten iltojen pidentyessä ja halloweenin lähestyessä myös kummitustarinoiden suosio kasvaa. Nyt sosiaalisessa mediassa on hämmästelty videoita väitetystä kummituspyörätuolista.

Intian Chandigarhissa sijaitsevan sairaalan turvakameran ikuistamalla videolla nähdään erikoinen hetki. Pyörätuoli näytti liikkuvan sairaalan pihalla täysin itsekseen. Erikoisen tapauksesta tekee se, että tuoli näyttää jopa kääntyvän itse.

Lääketieteellisen korkeakoulun sairaalan henkilökunnan kerrotaan tapauksen jäljiltä jopa pelkäävän yövuorojen tekemistä. Tilannetta todistanut vartija Manoj Kumar kuitenkin Daily Mailin mukaan tapahtumalle olevan luonnollinen selitys. Hän kertoo kyseessä olleen myrskyinen yö, joten pyörätuolia liikutti aaveen sijaan todennäköisemmin tuuli.