Upea video Australiasta – tämän jälkeen on pakko varata matka

Matkailu · Terhi Piiroinen

Australia on omintakeinen maa, jossa on riittämiin kuivia maita ja upeita rantamaisemia. Theodor Bennett on luonut upean videon lintuperspektiivistä kuvattuna. Video on syytä katsoa mahdollisimman isolta ruudulta.

– Oletko koskaan haaveillut maailman tutkimisesta ja siitä, että pystyisit lentämään koska haluat? Nyt unelmista on tullut totta. Sinun ei tarvitse edes lähteä kodista. Katso tämä majesteettinen UHD-dronekuvaus Australiasta, Theodor Bennett lupaa videossa.

Hän lunastaa lupauksensa. Video on laadukkaasti tehty ja saa sydämen pakahtumaan halusta matkustaa Australiaan katselemaan videon paikkoja paikan päälle. Qantas-lentoyhtiö suunnittelee suorien lentojen käynnistämistä Euroopasta Australiaan lähivuosien aikana.