Bikinit olivat jäädä pieneksi – Abigail Ratchfordin povi pingotti äärimmilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

View this post on Instagram

Sweet dreams 🖤 @fashionnova 🔥 #fashionnovaambassador

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Tällä kertaa Abigail nähdään poseeraamassa bikineissä ja alusasuissa, joiden koko ei päätä huimaa. Hänen kurvinsa saivat nimittäin asuvalinnat pingottumaan kireäksi varsinkin yläosasta.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.