Mies oli velkaa huumediilerille – joutui kävelemään alasti kadulla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Etelä-Carolinan Myrtle Beachin poliisit saivat lauantaina iltavarhaisella ilmoituksen, että kaduilla käveli alaston mies. Kyseessä oli David Sheppard -niminen mies, joka joutui huumediilerinsä nöyryyttämäksi maksamattomien huumevelkojen vuoksi.

Sheppard kertoi viuhahduksen syyn myös poliisiviranomaisille. Hän kertoi olleensa huumediilerilleen velkaa 350 dollaria, ja siksi hän joutui noloon tilanteeseen kaupungin kadulla. Diileri oli perinyt velkojaan aseella uhaten, jolloin mies joutui kulkemaan kadulla alasti mäkeä ylös ja alas. Diileri seurasi miestä punaisella maastoautolla.

Alastomana kadulla kävellyt mies ei kuitenkaan suostunut paljastamaan huumediilerinsä nimeä. Hän tyytyi kertomaan, että kyseessä on 25-vuotias tummaihoinen mies. Hän pyysi poliiseja unohtamaan koko asian, koska ei halunnut myöskään nostaa rikossyytteitä. Tapauksesta on kuitenkin informoitu poliisipäällikköä, The Smoking Gun uutisoi.