Nerokas idea Kouvolassa – heijastinpuu takaa näkyvyyden!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pimeä syksy vaatii heijastimien asentamisen takkiin, pipoon, reppuun tai käsilaukkuun. Useat yritykset jakavat heijastimia asiakkailleen, mutta nyt Kouvolassa on keksitty parempi tapa varmistaa kouvolalaisten näkyvyys.

Kouvolan Keskuspuistoon on pystytetty heijastinpuu. Puun ympärille on pantu verkkoa, johon saa heijastimia roikkumaan. Ideana on, että kaupungin asukkaat voivat hakea halutessaan puusta heijastimia käyttöönsä ilmaiseksi.

Puu on myös sitä varten, että siihen voi ripustaa ylimääräisiä heijastimia lahjoitettavaksi kaikille niitä tarvitseville. Toisin sanoen yritykset voivat myös maksuttomasti jakaa omia mainosmateriaalina käytettyjä heijastimia. Sanotaan, että heijastin on halpa henkivakuutus. Lapsille kannattaa pukea heijastinliivit pimeänä vuodenaikana.

Kouvolan Keskuspuistossa on Heijastinpuu syksyn pimeneviin iltoihin ja aamuihin! Ota siitä, jos omasi on jäänyt kotiin!…

Publiée par Kouvolan kaupunki sur Lundi 30 septembre 2019