Vauvan kasvoista löytyi ruhjeita – valvontakamera paljasti karmivan näyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aaveisiin uskominen jakaa tehokkaasti ihmisiä, sillä monet eivät usko näihin yliluonnollisiin ilmiöihin ja toiset taas ovat niiden olemassaolosta vakuuttuneita. Nyt eräs yhdysvaltalainen perhe on joutunut hämmentävään tilanteeseen, kun he huomasivat tyttövauvansa kasvoissa selittämättömiä ruhjeita.

Michiganin Highlandissa asuvan perheen vanhemmat Heather Brough ja Joshua Higgins päättivät yrittää selvittää mistä ruhjeet olivat peräisin, joten he asensivat valvontakameran vauvansa sängyn viereen. Tuskin kumpikaan osasi aavistaa mitä videolta lopulta paljastui. Pimeässä makuuhuoneessa näkyi nimittäin vaalea kävelevä ihmishahmo, joka kulki huoneen halki.

Ilmeisesti jokin tässä liikkeessä herätti myös vauvan huomion, sillä hän nousi samaan aikaan pystyyn ja katseli ympärilleen. Mitään selitystä liikkuvalle hahmolle ei ole löydetty, joten vanhemmat ovat varmoja, että talossa kummittelee ja pitävät videota siitä todisteena. He ovat nyt päättäneet muuttaa pois asunnosta lapsensa turvallisuuden vuoksi.