Alessandra Ambrosion näyttävä ura supermallina jatkuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Hän on viime aikoina lomaillut sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa aktiivisesti.

Aktiiviuransa lopettamisen jälkeen Alessandra on faniensa suureksi iloksi jatkanut kuviensa aktiivista julkaisemista sosiaalisessa mediassa. Nyt hänet nähdään upeissa kuvissa, joissa supermalli poseeraa vaaleanpunaisissa bikineissä.

View this post on Instagram

🌸💫

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.

Uusimmat