Alessandra Ambrosion näyttävä ura supermallina jatkuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Hän on viime aikoina lomaillut sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa aktiivisesti.

View this post on Instagram

Dreaminnn 🌸💫 #saturdayvibes

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Aktiiviuransa lopettamisen jälkeen Alessandra on faniensa suureksi iloksi jatkanut kuviensa aktiivista julkaisemista sosiaalisessa mediassa. Nyt hänet nähdään upeissa kuvissa, joissa supermalli poseeraa vaaleanpunaisissa bikineissä.

View this post on Instagram

🌸💫

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.