Ilta-ajelu päättyi Seinäjoella putkaan – mies osoitteli autoa kuulapyssyllä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Nuoret olivat ajelemassa tiistai-iltana Seinäjoen keskustassa. Kuljettajana oli samalla paikkakunnalla asuva nainen ja hänen kyydissään oli kolme alle täysi-ikäistä nuorta. Ajelu keskeytyi toisen auton kiilattua heidän eteensä.

Toinen auto yritti pysäyttää naisen kuljettamaa ajoneuvoa kiilaamalla sen eteen Kalevalantiellä. Samalla seurue huomasi, että kiilauksen tehneen auton apukuljettaja osoitti aseen näköisellä esineellä. Hän osoitti suoraan naisen kuljettamaa autoa päin.

Poliisi tavoitti autoa kuljettaneen miehen keskiviikkoaamuna Lapualta tuntomerkkien perusteella. Etsinnässä löytyi ase, joka osoittautui kuulapistooliksi. Leikkiase ei ole luvanvarainen, mutta muistuttaa tietyissä olosuhteissa aitoa ampuma-asetta. Aseen käsittelijä toimitettiin Seinäjoen poliisiaseman kiinniottotiloihin.