Vanhus raiskattiin pyykkituvassa Oulussa – tekijä saatiin nopeasti kiinni

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Oulussa taloyhtiön pyykkituvalle mennyt yli 80-vuotias nainen joutui raiskauksen uhriksi. Hän oli pyykkituvassa, kun paikalle oli tullut alle kolmekymppinen mies. Mies oli uhannut naista teräaseella.

Sen jälkeen mies oli aiheuttanut seksuaalista väkivaltaa iäkkäälle naiselle. Vanhus oli ilmoittanut tapahtuneesta omaiselleen, joka ilmoitti asiasta hätäkeskukseen. Paikalle meni poliisin partioita ja ensihoitajia. Asianomistaja toimitettiin sairaalahoitoon.

Poliisipartio otti pian tapahtuman jälkeen ja läheltä tapahtumapaikkaa kiinni 90-luvulla syntyneen Oulussa asuvan miehen. Tekoa tutkitaan epäiltynä törkeänä raiskauksena. Poliisi on alustavasti päässyt puhuttamaan asianomistajaa ja kuullut rikoksesta epäiltyä.