Traktorimönkijä kaatui Tampereella – rällääminen kostautui välittömästi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Nuoret ajelevat nykyään mopoautojen lisäksi esimerkiksi traktorimönkijöillä. Yksi poika päätti esitellä ajotaitojaan kavereilleen Tampereella hurjastellen. Elvistely kostautui ja pojan ajokki kaatui.

Poliisipartio havaitsi kaatuneen ja hytillisen taktorimönkijän Hakametsän jäähallin pysäköintialueella. Traktorimönkijän ympärille oli kokoontunut runsaasti nuoria. Traktorimönkijän kuljettajaksi osoittautui 15-vuotias poika, joka oli ajanut hiekkapintaisella pysäköintialueella reilulla vauhdilla ympyrää. Sitten mönkijä oli kaatunut.

Traktorimönkijää kuljettanut poika ja matkustajana ollut saman ikäinen tyttö loukkaantuivat lievästi onnettomuuden seurauksena. Molemmat kuljettiin jatkotutkimuksiin Tampereen yliopistollisen sairaalan ensiapuun. Poikaa epäillään tässä vaiheessa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vamman tuottamuksesta. Tempussaan epäonnistunut teini määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen kuljettajan tutkintotodistuksensa otettiin poliisin haltuun.