Sir Elton John: ”Kokaiini kohotti itsetuntoani!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pitkän linjan muusikko, 72-vuotias Elton John, on paljastanut käyttäneensä runsaasti huumeita takavuosina. Hän kertoo kokaiinin kohottaneen itsetuntoa ja tehneen hänestä avoimemman persoonan.

– Pidin siitä, koska uskalsin sen jälkeen puhua. Olin todella ujo, joten ajattelin, että kyseessä oli avoimuutta lisäävä huume. Se muutti persoonaani päinvastaiseksi ja pystyin puhumaan, Elton John kertoi NBC:n Harry Smithille Today-ohjelmassa.

Muusikko on ollut jo 29 vuotta päihteetön. Hän kertoi äskettäin julkaistussa muistelmakirjassaan Me: Elton John, että kokaiini auttoi häntä tuntemaan olonsa cooliksi. Vaikka mies oli menestynyt, ei hän ennen huumeidenkäyttöä tuntenut kuuluvansa joukkoon. Nyt hän katuu runsasta päihteidenkäyttöä.