K-pop-addikti julkaisi kappaleen – videosta heti jättihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Oliver ”Oli” London on muokannut vuosien ajan ulkonäköään siten, että hän näyttäisi enemmän korealaiselta poptähdeltä. Hän on myös julkaissut K-popin tyylistä musiikkia. Miehen viimeisin taidonnäyte on nyt valmis.

Oli Londonin uusin kappale on nimeltään Butterfly. Autotunelta kovasti kuulostava lauluosuus on Olin esittämä, mutta mukana on myös Sten-niminen räppäri. Kappaleesta halutaan klubihittiä etenkin korealaisille kuuntelijoille.

Lontoossa asuva mies innostui taannoin korealaisesta kulttuurista asuttuaan hetken Etelä-Koreassa. Sittemmin hän on muokannut ulkonäköään radikaalisti ja jopa käynyt hiotuttamassa kasvojensa luustoa. Ihmiset eivät kuitenkaan ole kommenttien perusteella aivan vakuuttuneita miehen onnistumisesta.